Ons bedrijf zijn we gestart in 1998 en we bestaan nu al weer meer dan 20 jaar.

Handelscenter.nl koopt en verkoopt alle denkbare goederen die in onze verkoopvisie past. Dit is een zeer uitgebreid assortiment.

Van auto tot fiets,Van bankstel tot sierbeplanting,Van machines tot Nieuwe en Gebruikte Amerikaanse auto onderdelen.

d5e8d4324064d274cd1703097bebd302

Onze goederen kopen wij zowel in bij bedrijven als particulieren, maar ook bij faillissementen en veilingen, in zowel Nederland als in het buitenland.

Daarnaast hebben we een passie Amerikaanse Auto’s en Onderdelen. Met name van het merk Chevrolet waar we al sinds het begin van ons bedrijf ook mee bezig zijn.

Doordat er steeds meer vraag was en we onze grote voorraad met verschillende goederen toch met de mensen wilde delen zijn we een webwinkel begonnen om toch de klanten beter toegang te kunnen geven tot onze grote voorraad met goederen en onderdelen. Zodat ze die 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunnen bezoeken en bestellen.

Sinds begin 2016 zijn we ook begonnen met een speciale webwinkel bij onze andere webwinkels op te nemen met Amerikaanse auto onderdelen.

We kwamen er achter dat de meeste Bedrijven woekerprijzen rekenen voor nieuwe Amerikaanse auto onderdelen, dat we zelf nu Amerikaanse auto onderdelen laten overkomen uit de USA. Om tegen veel betere prijzen aan te kunnen bieden aan Amerikaan liefhebbers.

Zo kunnen we nu alles voor uw Amerikaan bestellen van bouwjaar 1950 t/m 2018 van welk Auto merk dan ook.

Daarnaast wordt onze voorraad van Chevrolet onderdelen en Hummer met de maand groter, zodat nadat u een onderdeel heeft besteld, de andere dag de onderdelen al in huis hebt. Zo hebben we naast de nieuwe onderdelen ook veel gebruikte Chevrolet en Hummer onderdelen in voorraad. Zodat u kunt kiezen tussen een nieuw of een gebruikt onderdeel.

Wij zijn gespecialiseerd in Chevrolet, Hummer en Impco onderdelen.

Door onze webwinkel en goede contacten in diverse Landen besparen we heel veel op kosten die we niet hoeven door te berekenen in de goederen/onderdelen die we verkopen via onze webwinkel.

Verder kopen en verkopen wij nationaal maar ook internationaal. Zo zijn wij ook actief in de landen Duitsland, België,Frankrijk en Amerika.

De producten die wij verkopen zijn zowel nieuw als gebruikt en wij staan dan ook voor de kwaliteit en degelijkheid van deze producten. Bij inkoop wordt er goed gekeken naar de staat van het product en op basis van de kwaliteit zal er een passende prijs worden opgemaakt.

Heeft u goederen die al eeuwen op de zolder of garage staan waar uw niets mee doet, zet deze spullen dan om in Geld, Zodat uw er iets leuks voor terug kunt kopen waar uw wel iets mee doet. Mail ons een foto met beschrijving en wij zullen u zo snel mogelijk mailen met een richtprijs. Met ‘een klik op de knop’ kunt u vanuit uw huiskamer spullen kopen of verkopen.

Voor meer informatie over verschillende diensten kunt u verder klikken op de desbetreffende onderwerpen.

Via de mail of telefoon kunt u contact leggen met ons. Deze vind u op de contactpagina.

Wij hebben geen winkel of openingstijden, U kunt daarom alleen op afspraak langskomen.